CATERING WIELKANOCNY

18.03.2022 - 11.04.2022
Ruszamy z przyjmowaniem zamówień na CATERING WIELKANOCNY🐰
Czekają na Was:
Smaczne potrawy
Własne wyroby z Kredensu Gorczowski
Nasze słodkie wypieki

MENU

Zupy i dania w słoiku:

Żur śląski na własnym zakwasie z białą kiełbasą, grzybami i wędzonym boczkiem - słoik 0,9 l / 45 zł

Barszcz na gęsinie z truflą i świeżym majerankiem - słoik 0,9 l / 26 zł

Bigos w słoiku z dziczyzną - słoik 0,9 l / 40 zł

Pasztety i wędliny:

Pasztet z indyka i gęsiny z suszoną morelą i pistacjami, pieczony 250 g / 20 zł

Pasztet z dziczyzny z borowikiem, pieczony 250 g / 30 zł

Pate z wątróbki z tymiankiem na koniaku - 250 g / 20 zł

Mięsiwo wieprzowe z majerankiem i czosnkiem - 250 g / 28 zł

Smalec wieprzowy z jabłkiem, cebulką i majerankiem - 250 g / 14 zł

Biała kiełbasa parzona wieprzowa 1 kg / 45 zł

Kiełbasa wędzona, podsuszana 0,5 kg / 25 zł

Kabanosy wędzone, podsuszane 0,5 kg / 25 zł

Baleron wędzony, parzony 0,5 kg / 25 zł

Schab wędzony, parzony 0,5 kg / 25 zł

Szynka wędzona 0,5 kg / 25 zł

Boczek wędzony, parzony 0,5 kg / 25 zł

Dania mięsne:

Rolada wołowa 1 szt / 25 zł

Udko kacze confit 1 szt / 23 zł

Kaczka w całości z wątróbką, kaszą pęczak, rodzynkami i jabłkami 1 szt ok. 2 kg / 120 zł

Dodatki do dań :

Kapusta zasmażana z grzybami i świeżym koprem 400 g / 20 zł

Kapusta modra z żurawiną, goździkami i miodem, duszona w czerwonym winie 400 g / 20 zł

Buraczki pieczone z jabłkiem i chrzanem w emulsji maślanej 400 g / 20 zł

Kopytka smażone na maśle 0,5 kg / 20 zł

Sos ciemny z pieczenia 0,5 kg / 35 zł

Dania świeże:

Ćwikła z chrzanem 0,4 kg / 20 zł

Sos tatarski na jogurcie 0,4 kg / 20 zł

Desery:

Sernik gotowany z białą czekoladą 1 kg / 60 zł

Mazurek świąteczny dekoracyjny 200 g / 35 zł

Babka piaskowa ok 0,5 kg / 25 zł

Babka cytrynowa ok 0,5 kg / 28 zł



Sprzedaż według wagi

Zamówienia przyjmujemy do 11.04.2022

Odbiór 15.04.2022

recepcja@hotelgorczowski.pl

32 345 21 37